14 Ocak 2010

Yoksul Vatandaşlara Giyim Yardımı

Kızıltepe ilçesinde Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yardıma muhtaç 500 kişiye giyim yardımında bulundu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifegyma.jpg
Kızıltepe 4. Hudut Alay Komutanlığı'nın destek ve katkılarıyla toplanan giyim yardımları ilçe merkezi ile ilçeye bağlı bazı köylerde bulunan dar gelirli ve yoksul ailelere dağıtıldı.

Kızıltepe Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Demircan, söz konusu yardımların dağıtımları için dar gelirli ailelerinin evlerini ziyaret ettiklerini, yaşadıkları sıkıntıları ilgili mercilerle paylaşma imkanı bulduklarını belirterek, "Dernek yönetimi olarak üyelerimizle bir araya gelerek dayanışma içerisinde olduğumuzu göstermek ve sıkıntılarını gidermek için çeşitli etkinlilerde bir araya geliyoruz. Bir yandan sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz, öte yandan da elde ettiğimiz yardımları kendilerine ulaştırıyoruz. Bu yardımların dağıtımında dar gelirli ailelerimizle paylaşmayı da unutmuyoruz. Bugün dağıtımını gerçekleştirdiğimiz 500 kişilik giyecek yardımının temini konusunda bizlere desteği olan 4. Hudut Alay Komutanlığı yetkililerine teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

Dernek Başkanı İsa Demircan, bundan sonra da gerek yiyecek gerekse de giyecek yardımlarını geleneksel hale getirerek hem dernek üyeleri hem de ihtiyahibi dar gelirli ailelerle paylaşmaya devam edeceklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum