21 Ocak 2010

YÜKSEL’DEN MÜTHİŞ FİNİŞ…

AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL Mardin’deki bir aya yakın süren programının son gününde vatandaşlarla kucaklaşmalarına devam etti. TBMM’nin seçim çalışmalarına ara vermesiyle yaklaşık bir aydır Mardin’de gidilmedik ilçe; gezilmedik köy, kucaklaşmadık vatandaşımız kalmamalı diyerek Nusaybin’den Kızıltepe’ye; Yeşilli’den Midyat’a; Savur’dan Ömerli’ye, Dargeçit’ten Derik’e; Mazıdağı’ndan Mardin Merkezin tüm belde ve köylerini karış karış gezen Yüksel’i halk bağrına bastı; gittiği her yerde partisine tam destek sözü aldı.

Olağanüstü yoğun programı çerçevesinde Yerel Seçim çalışmaları süresince partisi Ak Parti için varını yoğunu ortaya koyan, gecesini gündüzüne katan Ak Parti Mardin Milletvekili Yard. Doç. Dr. Cüneyt Yüksel vatandaşlara “sizden tek isteğimiz bize hep destek olmanız ve dualarınızı bizden esirgememeniz” diye konuştu.

Mardin’deki çalışmalarına tüm hızıyla bir ay boyunca devam eden Yüksel; 28 Mart gününü hemşerileriyle geçirdi.

Yılmadan; bir ay boyunca gece gündüz partisi Ak Parti’nin belediyecilik anlayışını ve hizmetlerini anlatan Yüksel; baş döndürücü programının son gününde; geceli gündüzlü çalışması sonucu yorgun düşen bünyesine rağmen vatandaşları kucaklamaya devam etti. Partililerden son çalışmalar hakkında bilgi aldı, esnafları ziyaret etti; çocukları oyuncaklarla sevindirdi; yaşlılarla kucaklaşıp gönüllerini aldı.

Türkiye'nin özlemi birliktir ve birlik siyasetine ihtiyacımız var diyen Yüksel; bir bütün olarak kucaklama siyasetine ihtiyacımız var diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve beraberindeki arkadaşları kaybetmenin üzüntüsünü de dile getiren Milletvekili Yüksel; Sayın Yazıcıoğlu’na Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Yüksel Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki arkadaşları vefatı ile ilgili şu sözleri söyledi:

22 Temmuz 2007 Genel Seçimlerinden beri aynı meclis çatısı altında bulunduğumuz daha öncesinde Türk Siyasi Hayatında önemli bir yer edinmiş ve boşluğu zor doldurulacak bir arkadaşımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’na ve aynı kazada Hakk’ın rahmetine kavuşmuş olan yanındaki arkadaşlara rahmet diliyorum. Büyük Birlik Partisi camiasının, ailesinin ve milletimizin başı sağ olsun. Sayın Yazıcıoğlu’nu Siyasette dik ve dürüst duruşuyla hatırlayacağız.

Yüksel seçime girerken son gün mesajlarında da şunları vurguladı:

Yerel yönetimlerin demokrasinin beşiğidir. Siyaset yerelde başlar ve belediyecilik de bizim işimizdir. Türkiye genelinde, 29 Martta yapılacak yerel seçimlere 2 bin 941 belediyenin girecek. 2 bin 941 belediye başkan adayını belirlerken çalışkan, dürüst ve üretken olmalarını kriter aldık.

AK Parti'li belediye başkan adaylarımız, halkıyla, kentiyle, kültürüyle barışık insanlar. Amacımız vizyon sahibi kentler; her biri ayrı marka olmuş şehirler kurmaktır.

Artık henüz Ak Parti’nin Belediyecilik anlayışı ile tanışmamış vatandaşlarımızın da Ak Belediyeciliği ile Tanışma Vakti Gelmiştir. Halkımıza hizmet için bütün yolları kullanacağız. Bize oy veren vermeyen herkese biz hizmeti bir ibadet biliyoruz.

Seçime hazırlık sürecinde gördüm ki, bütün şehirlerimizde; bütün Türkiye’de; Mardin’de; bütün ilçelerinde; Savur’da, Yeşilli’de, Mazıdağı’nda, Ömerli’de, Nusaybin’de, Dargeçit’te, Derik’te, Kızıltepe’de ve Midyat’ta aynı umut, aynı heyecan, aynı özlem var. Gördük ki, bütün meydanları AK Partimiz sevgiyle, coşkuyla doldurdu.

Bizler Ak Parti olarak, Ak Partililer olarak nasıl yurdumun dört bir yanında başımız dik, yüzümüz ak, alnımız açık, göğsümüz dik yürüyorsak; dış politikamızda attığımız adımlarla, barışın hüküm sürdüğü bir dünya için gösterdiğimiz çabalarla onurlu ve dik duruşumuzu sergilemekteyiz. Başımız dik, yüzümüz aktır.

30 Mart sabahı yepyeni bir bahar sabahı Türkiye’ye apaydınlık bir gün olarak doğması dileklerimle sizleri sevgilerimle en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Mardinspor maçını hemşerileriyle beraber izleyen Yüksel; maçta büyük heyecan yaşadı. Elazığspor’un 20. dakikada attığı gole üzülen Yüksel; Mardinspor’un golünde büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Yüksel; günün kalan kısmında vatandaşlarla kucaklaştı; vatandaşlara partililerle karanfil dağıttı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum