3 Mart 2010

23 Nisan Özel Çekilişi Mardin’de Yapılacak

AK Parti Mardin Milletvekili Sayın Gönül Bekin Şahkulubey, 23 Nisan 2010 Milli Piyango çekilişinin Mardin’de yapılacağını kaydetti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifegnl.jpg
AK Parti Mardin Milletvekili Sayın Gönül Bekin Şahkulubey, 23 Nisan 2010 Milli Piyango çekilişinin Mardin’de yapılacağını kaydetti.

Şahkulubey yaptığı açıklamada;

“Uzun zamandan beri Milli Piyango İdaresi ile görüşmelerim devam ediyordu. Bugün Genel Müdürlük, 23 Nisan çekilişinin Mardin’de yapılacağını ve bu hususta Valiliğe gerekli protokolün gönderildiğini bildirdi. Çekiliş için 23 Nisan gibi bir tarihin seçilmiş olması bizim için ayrıca önemlidir. Özellikle çekilişin büyük bir organizasyonla TRT tarafından canlı olarak yayınlanacak ve 23 Nisan’la da bu programın zenginleştirilecek olması, Mardin’in tanıtımı adına büyük ehemmiyet arz edecektir.

TRT 1 tarafından yayınlanacak 23 Nisan Özel Çekiliş Programı’nda ayrıca sürprizler de olacaktır. Programı izlemeye gelen seyirciler arasından 5 kişiye, 82 Ekran LCD televizyon canlı yayında çekiliş ile verilecektir. Ayrıca iki büyük ikramiye olan; 1.500.000 YTL ve 150.000 YTL’lik ödüller sahiplerini bulacaktır. TRT programında, daha sonra Mardin’in kültürel, sosyal ve turizm değerlerine yönelik tanıtımı yer alacaktır. Program sonrasında ise, Milli Piyango Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Mardin Valiliği tarafından halk konseri düzenlenecektir.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum