14 Mart 2010

Belediye Şampiyonluğu Doyasıya Yaşadı

Geçtiğimiz Hafta Nusaybin Gençlerbirliği Spor’u yenerek Mardin 1. Amatör liginde Şampiyonluğunu ilan eden Kızıltepe belediye spor Bugün şampiyonluk turu attı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeilktesssytk.jpg
Şampiyonluğu garanti ettikten sonra sahaya çıktığı ilk maç olan Şenyurt belediye Spor gol olup yaşan Kızıltepe Belediyespor’un son maçına bir çok davetli ile birlikte taraftarlar da ilgi gösterdi.

Kızıltepe Belediyespor Başkanı Aslan Başboğa’nın daveti üzerine maçı izlemeye gelenlerin arasında; Kızıltepe kaymakamı Osman Tunç, Kızıltepe belediye başkan vekili Şerife Alp, Ak Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir’in abisi Halil Demir, Mardin Spor Başkanı Tekin Alkan, Mardinspor Yöneticisi Zeyd Ercan, Mardinspor Antrenörü Şekip Elik, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Sıraç Atan, Kızıltepe TEM Büro Amiri Hasan Güngör, İlçe Gençlik Spor Müdürü Fahri Yalçın, Esnaf Sanatkârlar odası Başkanı Zeynettin Ayav, Esnaf Kefalet Koop Başkanı İsa Tunç, Belediye Meclisi üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Demir’de hazır bulundu.

Şampiyonluk turu için çıktığı maçın ilk yarısını 2-1’lik skorla kapatan Kızıltepe Belediyespor, maçın ikinci yarısına da 4 gol sığdırarak karşılaşmayı 6-1’lik skorla tamamlamayı bildi.

Maçın devre arasında Kızıltepe Belediyespor’u tebrik etmek için soyunma odasına inen Mardinspor Başkanı Tekin Alkan, futbolcuları elde ettikleri başarıdan ötürü kutladı. Kızıltepe Şehir Stadının Milletvekili Halit Demir’in de desteğiyle yeni sezonda modernleştirilip, çimlendirileceğini hatırlatan Mardinspor Başkanı Tekin Alkan, “Kızıltepe Belediyesinin desteği, sizin güzel performansınızla sezonu şampiyonlukla kapatmayı başardınız. Siz futbolcuları, hocanız Sabahattin beyi ve başkanımızı gönülden kutluyorum. Bundan sonraki çabamız, bu takımı güçlendirip önce 3. lige terfi ettirmek ardından da bu takımı 3 ligde tutmak olacaktır. Çünkü Biliyoruz ki Kızıltepe’de, Türk Futbolunun Brezilya potansiyeli var. Bu ilçeden Türk futboluna kazandırılacak çok futbolcu var” dedi.

Maçtan sonra futbolcuların oluşturduğu sevinç yumağına katılıp, Futbolcuları tebrik eden Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç ise, başarılarından dolayı kutlayıp, 3.Lig de başarılı olmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Şampiyonluk sevincini Şenyurt karşısında aldıkları farklı skorla bütünleştiren Kızıltepe Belediyesporlu futbolcuların sevincine taraftarlar da sahaya inerek eşlik etti. Taraftarlarıyla birlikte tezahüratlar yapan futbolcuları Mardinspor başkanı Tekin Alkan, Yarın yapılacak Diyarbakır Diski Spor Maçına davet etti.
Kadir Üründü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum