27 Mart 2010

Tatlıses, K. Irak'ta konut inşa edecek

http://medya.zaman.com.tr/2010/03/27/tatli.jpg
Sanatçı İbrahim Tatlıses, Kuzey Irak'ta bir konut projesinin ortağı oldu. Irak, Ürdün, İran ve Mısır'da faaliyetleri bulunan Al Adel Company Group Yönetim Kurulu Başkanı Rüşdi Said ve İbrahim Tatlıses, dün İstanbul'da yüzde 50 ortaklıkları bulunan konut projesine imza attı.

İmza öncesi yapılan basın toplantısında Tatlıses, Al Adel Grup'un Kuzey Irak'taki projesine ortak olmaya karar verdiğini ve yüzde 50'şer payla ortak olduklarını söyledi. İnşaatın taşeron firmalarca yapılacağını ifade eden Tatlıses, Erbil ve Süleymaniye'deki projelere 15 gün içinde başlamayı planladıklarını, Güneş İnşaat tarafından Süleymaniye'de yapılacak olan 850 konutluk projenin ise 1 hafta sonra temelinin atılacağını dile getirdi. Süleymaniye'deki 10 bin konutluk proje için taşeron firma aradıklarını belirten Tatlıses, her iki projede binlerce konut inşa edeceklerini kaydetti. Irak'ta çok sevildiğini anlatan Tatlıses, Irak halkına fayda sağlamak için 'elini taşın altına koyarak' inşaat işine girdiğini ifade etti. El Adel'in sahibi Rüşdi Said, Süleymaniye ve Erbil'de 50 bin konut inşa edeceklerini açıkladı. Yüksek nitelikte oldukları için Türkiye'den firmalarla birlikte bu konutları inşa edeceklerini vurgulayan Said, "Eşit hisselerle yaptığımız bu ortaklıkla Irak halkına faydalı olmak istedik." dedi. Said'in açıklamasına göre sosyal altyapısıyla birlikte site olarak inşa edilecek konutlar 3 ayda bir kez yapılacak ödemelerle 10 eşit taksitte satılacak.
EKONOMİ SERVİSİ
ZAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum