8 Temmuz 2008

Meclis Araştırma Komisyonu Mardin'e Geliyor

Meclis Araştırma Komisyonu Üyeleri zeytin ve zeytinyağı ile diğer bitkisel yağların üretimi ve ticaretinde yaşanan sorunların araştırılarak, alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla yarın Mardin’e geliyor.
Zeytin ve zeytinyağı ile diğer bitkisel yağların üretimi ve ticaretinde yaşanan sorunların araştırılarak, alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, yarın saat 17:00 de valilik Nişli toplantı salonunda sektör yetkilileriyle biraraya gelecek ve kendilerine brifing verilecek.
Daha sonra Mardin'in Derik ilçesinde incelemelerde bulanacak olan komisyon Perşembe günü Mardin'deki temasların ardından Ankara'ya dönecek.
Meclis Araştırma Komisyonu şu isimlerden oluşuyor; Başkan Balıkesir milletvekili Ahmet Edip Uğur, komisyon üyeleri Aydın milletvekili Ahmet Ertürk, Balıkesir milletvekilleri İsmail Özgün, Ergün Aydoğan, Bursa milletvekili Ali Koyuncu, Denizli milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Hatay milletvekili Abdulhadi Kahya, Manisa milletvekili Recai Berber, Osmaniye milletvekili İbrahim Mete Doğruer, Yalova milletvekili İlhan Evcin ve Kilis Milletvekili Salih Devecioğlu’ndan oluşuyor. Komisyona ayrıca kendi alanlarında uzman bilim adamları da eşlik ediyor.
Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum