23 Şubat 2009

AK Parti Adayına Ailesinden tam destek

Mardin’de yaklaşan yerel seçimler öncesinde, partilerin adaylarını ve meclis üyelikleri için hazırladıkları listelerini kesinleştirmesinden sonra, seçimin havası daha da ısındı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeakp1111.jpg
Bu hareketliliğin en yoğun yaşandığı yerlerden biri olan AK Parti’de, Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu’na desteğini göstermek ve seçim öncesinde moral vermek amacıyla, Mardin’de yoğun bir nüfus kitlesine sahip olan “Paşavat” ailesi, Pazar Günü Yenişehir Esenkent Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Toplantıya ailenin yirmi civarında farklı soyadını taşıyan temsilcilerinden tam destek alan Ayanoğlu, “Bu toplantıda bana verilen bu destek ve moral için ailemin tüm mensuplarına çok teşekkür ederim. Ayrıca Partimin ve en önemlisi Mardinli hemşerilerin desteği ile Mardin için en güzelini yapma gayreti içinde olacağım. Mardin’de centilmen ve hakperest bir karakterle asırlardır yaşamakta olan bu necip ailenin bir mensubu olarak, bütün Mardinlilerin mutluluğu, huzuru ve refahı için elimden gelenin en iyisi yapacağım.”

Destek alkışları ve tezahüratlar eşliğinde konuşması sık sık bölünen Ayanoğlu için söz alan ve Mardin’in siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olan Abdülkerim Ağırakça da “ Biz burada bir araya gelen aile fertleri olarak, hiçbir parti ve ideoloji gözetmeksizin, bu süreçte sana, karakterine ve birikimine olan güvenimizi ortaya koymuş oluyoruz. Bütün ailenin sana olan bu desteği sonuna kadar sürecektir.” dedi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum