9 Şubat 2009

MARDİNDE BAHAR HAVASI

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1146_maxi.JPG
Doğuda bir çok ilde kar nedeniyle yollar kapanırken, Mardin’de erken bahar yaşanıyor. Havaların güzel geçmesini fırsat bilen vatandaşlar pikniğe çıktı, parklara doluştu.Güneşli havanın tadını ise çocuklar çıkarıyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde kar nedeniyle birçok yerleşim biriminde ulaşım zorlukları çekilirken, Mardin’de bahar havası yaşanıyor. Cumartesi-Pazar günü havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar pikniğe gitti. Çocuklar ise mahalle aralarında bulunan parklarda oyun oynayarak güneşli havanın tadını çıkardı.

Çocuk hastalıkları Uzmanı Dr. A.Fettah Oğuz, havaların güneşli olmasını fırsat bilip parklarda oynayan çocukların ailelerine uyarıda bulundu. Oğuz “Güneşli havalara aldanmamak lazım. Parklarda oynayan çocukların iyi giydirilmesi lazım. Aksi takdirde mevsimsel hastalıklara yakalanmaları söz konusu olabilir.” Dedi.
Hab/Nalan Sakıcı
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum