12 Şubat 2009

Mardin’de Tango ve Salsa

Dans severler bu hafta sonu Mardin’de buluşuyor. Yalın Ayak Rekreasyon Dans ve Spor Merkezi tarafından 14-15 Şubat günlerinde düzenlenecek Dans Atölyesinde Ülkemizin ünlü dansçılardan Murat Uğraş ve Aytunç Bentürk Mardin’li dans severlerle buluşacak.
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:sLH0vQpxdSU6WM:http://i1.trekearth.com/photos/7345/tango_foot.jpg
Dans severler bu hafta sonu Mardin’de buluşuyor. Yalın Ayak Rekreasyon Dans ve Spor Merkezi tarafından 14-15 Şubat günlerinde düzenlenecek Dans Atölyesinde Ülkemizin ünlü dansçılardan Murat Uğraş ve Aytunç Bentürk Mardin’li dans severlerle buluşacak. İki gün sürecek etkinlikte katılımcılar toplam 10 saat içinde hızlandırılmış Tango ve Salsa dersleri alacaklar. Etkinlik eğitim sonunda katılımcıların sergileyeceği gösteri ile noktalanacak. Yalın Ayak Rekreasyon Dans ve Spor Merkezi sorumlusu ve eğitmeni Ömer Hattapoğlu etkiliğin herkese açık olduğunu ve kursa kayıt yaptırmanın zorunlu olduğunu ifade etti. Kayıtların eşli veya eşsiz olarak yapılabileceğini belirten Hattapoğlu, etkinliğin Deniz Güzellik Salonun yeni mekanında yapılacağını ve dans severlerin 0506 947 20 12 numaralı telefondan kayıt yaptırabileceğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum