29 Mart 2009

Bayan Vekilin, AK Partili adaylara destek turları devam ediyor

AK Parti Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Mehmet Halit Demir’in haftalardır devam ettikleri ilçe ve belde gezilerini sürdürmeye devam ediyorlar.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesshklby.jpg
AK Parti Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Mehmet Halit Demir’in haftalardır devam ettikleri ilçe ve belde gezilerini sürdürmeye devam ediyorlar.

TBMM'nin tatile girmesinden sonra soluğu Mardin’de alan bayan vekil, Gönül Bekin Şahkulubey, aralıksız olarak seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Bu hafta Dargeçit, Mazıdağı, Midyat, Yeşilli ve Derik ilçelerini kapsayan yoğun bir gezi programı gerçekleştiren Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, gittiği yerlerde bayan seçmenlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

İlçe ve beldelerin yanında mahalleleri de gezerek Mardin Belediye başkanı adayı Beşir Ayanoğlu’na destek turuna çıkan Şahkulubey, ev toplantılarına katılarak burada, iktidarın Mardin’e yaptığı hizmetleri anlattı. AK Parti’nin Mardin için çok önemli hizmetlere imza attığını bundan sonra da bu hizmetlerin devam etmesi için Mardin’de AK Parti’ye olan desteğin sürmesi gerektiğini anlatan Şahkulubey, Teker Mahallesinde taziye evinde toplanan bayanlarla bir süre sohbet etti. Buradaki konuşmasında, AK Parti iktidarının icraatlarını ve ilin geleceğine yönelik başta sağlık ve eğitim olmak üzere diğer alanlarda yaptığı çalışmaları tek tek aktaran Şahkulubey, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrarının çok önemli olduğunu bu istikrarın devamı için de AK Parti iktidarının sürmesi gerektiğinin altını çizdi.

Seçim çalışmaları kapsamında ev ev, sokak sokak dolaşan il, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarına teşekkür eden Şahkulubey, Mardin’in hak ettiği hizmetlerin gelmesi için belediyede AK Parti’nin kazanması gerektiğini belirtti. Mardinli vatandaşlardan başkan adayına destek vermeleri konusunda söz isteyen Şahkulubey, vatandaşların kendisine oy vermesi gerektiğini belirterek, Mardinlilerin oy vereceği insanın Başkan adayı Beşir Ayanoğlu’nun olduğunun altını çizdi.

Birinci cadde üzerinde esnafları da ziyaret eden Şahkulubey, esnafın isteklerini dinleyerek başkan adayı Ayanoğlu’na burada da destek istedi.

Partililerle ile beraber mahalle ve köyleri gezen, vatandaşlar ile bir arayan gelen bayan milletvekilinden vatandaşlar çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, Mardin’in büyük bir avantaj yakaladığını anlatarak, Beşir Ayanoğlu’nun iktidar partisinden olması hasebi ile kazanması ile kendilerine hizmet olarak yansıyacağını vurguladılar.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum