29 Mart 2009

AK Parti'den Derik'te Coşkulu Miting

Derikte son seçim mitingini yapan AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, Deriklilerin kendisine gösterdiği sevgi gösterileri altında adeta partisinin gövde gösterisini yaptı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeder.jpg
Demir, gerçekleştirdiği miting'in ardından ilçede yaya olarak topluca şehir turu attı.
Seçim çalışmalarını hızlı bit tempoda sürdürüren AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, Mazıdağı ile Derik ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kalabalık bir partili gurubu ile Mazıdağı ilçesine gelen ve burada bulunan partililere seçim bürosunda bir konuşma yapan AK Parti Mardin milletvekili Mehmet Halit Demir, Mazıdağı’nın geri kalmışlığını ve heba edilen kayıp yılların telafisi için Mazıdağı halkının AK Parti’ye oy vermeleri gerektiğini anlattı. Mazıdağı’dan Derik ilçesine geçen Milletvekili Demir ve beraberindekiler ilçe girişinde partililerin oluşturduğu uzun araç konvoyu tarafından karşılandı.
Araç konvoyu eşliğinde şehir turu atan Demir, Ak Parti seçim bürosunun önünde davul zurna eşliğinde halaylar çeken çoşkulu partililere hitap etti. Yaklaşık iki bin kişilik kalabalığa hitap eden Demir, Derik’in hak ettiği hizmetlere AK Parti belediyeciliği ile kavuşacağını söyledi.

Derik’te bazı değerler üzerinden siyaset yapan oluşumların geçen süre içerisinde kayla değer hiçbir hizmet yapılmadığına işaret eden Milletvekili Demir, “Derik önemli bir nüfusa sahip olan bir ilçemiz. Bu içemizin hak ettiği hizmetlerden yararlanmasını istiyoruz. AK Parti’nin belediye hizmetlerindeki karnesini sizler çok iyi biliyorsunuz. Bu hizmet yelpazesinin arasına birde Derik’i eklemek istiyoruz. AK Parti’nin Belediyecilikteki hizmet imzasının Derik’te de görülmesini arzuluyoruz. Onun için de Deriklilerin öz evladı olan belediye başkan adayımız Kenan Özaydın’a destek vereceğinizi bu çoşkunuzdan anlayabiliyorum. Verinki yarınlarda gelip sizin adınıza yapılan hizmetleri sorgulayalım. Sizin için gönderilen ödeneklerin hizmet olarak sizlere olan geridönüşünü inceleyebilelim.” dedi.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/3/281641demir5.JPG
Geçmiş hükümetlerin Güneydoğu’ya yapılması gereken yatırımları ülkenin değişik noktalarına yaptığına işaret eden Demir, 2002 öncesi ve sonrasında Mardin’de ve Derik’te yapılan hizmetleri anlattı.

Demir, “biz önceki hükümetler, bir takım gerekçeleri mazeret edip bu bölgenin halklarına bu kentlerin insanlarına hizmeti getirmediler. AK Parti’nin farkı burada ortaya çıkmış oluyor. Bizler bu ülkenin farklılıklarını bu ülkenin zenginlikleri olarak görüyoruz. Bir zamanlar hayal dahi edilemeyen açılımları AK parti iktidarı gerçekleştirdi. İktidarımız gücünü halktan alıyor. AK Parti’ye verilen destek ülkemizdeki demokratikleşmeye katkıda bulunacağından hiç kuşkunuz olmasın. Bu ülkede yaşayan Kürtlerde, Türklerde Araplarda bu ülkenin en asli sahipleridir. Bunlar bu ülkeyi zenginleştiren en büyük değerlerdir.”Şeklinde konuştu.

Yapılan konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Milletvekili Demir, Derik İlçe Başkanı Ahmet Karahan ile belediye Başkan Adayı Kenan Özaydın ile birlite yaklaşık bin partilinin eşliğinde ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, Kadın ve gençlerin de aralarında bulunduğu kalabalığın tezahüratlar arasında topluluk eşliğinde yaya olarak ilçede şehir turu attı.

İsmail Aydoğan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum