24 Mart 2009

İnkilap İlköğretim Okulu'nda hummalı çalışma

Kızıltepe İnkilap İlköğretim Okulunda zemin ve ağaçlandırma çalışmalarının tamlanmasıyla Okul güzel bir görüntüye kavuştu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifefidan.jpg
Okul Müdürlüğü ve okul aile birliği başkanlığınca yapılan zemin düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla fiziki olumsuzluklar ortadan kalkarken, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda spor yapabilmeleri için de bazı düzenlemelere gidildi.
Geniş bir alan üzerine kurulu olan okulun bahçesinde öğrencilerin voleybol, basketbol, futbol ve çeşitli amatör sporları yapabilecekleri alanlar yeniden düzenlenirken okul idaresi tarafından bol miktarda da ağaçlandırma çalışması yapıldı.
Yapılan çalışmalarla okulun güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten Okul Müdürü İbrahim Bahçevancı: hedeflerinde kaliteli bir eğitimle birlikte fiziki altyapısını oluşturmuş, güçlü, donanımlı ve ‘Beyaz Bayrak’ almaya hak kazanmış bir okul oluşturmak olduğunu söyledi.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/3/24118hiko.JPG
HEDEF: "BEYAZ BAYRAK"
Yapılan çalışmalarda okul aile birliğinin önemli katkıları olduğunu dile getiren İnkilap İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Bahçevancı, “Okulumuzun bahçesi çok elverişsiz bir durumdaydı. Yaptığımız çalışmayla yeşil alan için ayırdığımız alanın dışında kalan her tarafı betonladık. Bahçemizin iç tarafını refüjlerle çevreleyip toprakla doldurduk ve boy fidanları dikerek ağaçlandırma yaptık. Ektiğimiz ağaçları ise sınıflar arasına ayırarak öğrencilerimize zimmetledik. Bu ağaçların bakımını öğrencilerimizle birlikte yaparak aynı zamanda onlara ağaç sevgisini de aşılamış olacağız. Kaliteli bir eğitimle birlikte spor ve sanatsal etkinliklerle öğrencilerimize kendilerine olan özgüvenlerini arttırmanın çabası içerisindeyiz. Her alanda örnek bir okul yaratma hedefimizi bir de okulumuza “Beyaz bayrak” kazandırarak çalışmalarımızı taçlandıracağız”dedi
Öte yandan okulda yapılan düzenlemelere Hikmet Ölçer adlı öğrenci velisi de katkıda bulundu. Eline al arabasını alarak çalışmalara katkıda bulunan Hikmet Ölçer, okul idaresine başlattıklar çalışmalardan ötürü teşekkür etti.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum