28 Mart 2009

Kızıltepe`de feci kaza : 1 Ölü

Kızıltepe Eğmirli`deki tren geçitinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifetrenkaza.jpg
Nusaybin'den Kızıltepe iskimatine gelmekte olan Mehmet Ata yönetimindeki 47 M 2051 plakalı minibus Eğmirli tren geçidi mevkisinde Mardin istasyon istikametinden gelmekte olan yük trenini fark etmemesi üzerine kaza yaptı. Kızıltepe - Mardin dolmuş hattında yolcu taşımacılığı yapan kooperatife ait olan araçta 12 yaşındaki A.Hekim Ata çarpmanın şiddeti ile olay yerinde can verirken, kazada yaralanan 4 kişi Kızıltepe devlet hastanesine kaldırıldı.
Durumu ağır olan sürücü M Ata Mardin Devlet Hastanesine sevk edilirken Şükrüye Ata ve ismi henüz öğrenilemeyen iki kişinin tedavisine ise Kızıltepe Devlet hastanesi'nde devam edildi. Olayın yaşandığı yere çok sayıda Ambulans ve sağlık ekibinin kısa süre içerisinde intikal etmesi dikkat çekti.

Kadir Üründü
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum