28 Mart 2009

Yeşilli'de büyük coşku

Ak Parti Mardin milletvekili Mehmet Halit Demir, Yeşilli ilçesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek Belediye başkanı Enver Sağlam'a, yeni dönem için destek istedi.
http://www.mardinajans.com/resim/ys.JPG
Kalabalık bir partili gurubunun oluşturduğu uzun araç konvoyu eşliğinde ilçeye gelen Milletvekili Mehmet Halit Demir ve beraberindekiler ilçe merkezinde bulunan seçim bürosunun önünde AK Parti ilçe başkanı Hüseyin Kutlu, ile belediye başkanı Enver Sağlam tarafından karşılandı.

Seçim bürosunun önünde toplanan çoşkulu kalabalığa hitap eden milletvekili Mehmet Halit Demir, Ak Parti belediyesinin geride kalan dönemde yaptıkları başarılı hizmetlerin ikinci bir beş yıl için teminat olarak kabul edilip ona göre davranılması gerektiğini savundu.

Milletvekili Demir’den önce kısa bir konuşma yapan AK Parti Yeşilli İlçe Başkanı Hüseyin Kutlu, Milletvekili Mehmet Halit Demir’in teşkilatlardan gelen bir milletvekili olma farkını anlatarak, Sayın vekilimiz, çok doğru ve çok dürüst bir siyasetçidir. Kendisini bir Yeşilli gönüllüsü olarak biliyoruz. Her fırsatta kapısını çalıyoruz. İlçemizde yapılan hizmetlerde çok önemli katkıları var. Yeşillililer adına özellikle şunu belirtmekte fayda görüyorum. Bize verdiği sözleri tutmakla tanıdığımız, teşkilatçı ve bu partinin emektarlarından olan sayın vekilimizi burada ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Yeşilli halkının çok vefakar bir halk olduğunu, geçmiş seçimlerde AK parti’ye verdiği yüzde 82’lik oy oranı ile Türkiye’de rekor kırdığına işaret eden Demir, “AK Parti’ye verdikleri oy oranı ile Türkiye’de rekor kıran Yeşilli halkının 29 Mart yerel seçimleri için aynı çoşkuyu sıcak tuttuklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Yeşilli halkı üzerine düşeni yapıyor, ancak öyle sanıyorum ki Yeşilli belediye başkanımız da bu çoşkuya aynı samimiyetle ve güzel hizmetlerle karşılık veriyor. AK Parti’nin hizmet imzasını tüm Türkiye’de olduğu gibi Yeşilli’de görmek mümkün. Başkanımız geçen süreyi dolu dolu geçirmiş. Başkanımız yeni dönem için iki önemli sorunu sizin adınıza bizlere iletti. Bu sorunların ilki Beyaz SU'yun Yeşilli'ye getirilmesi, İkincisi de Yeşil vadisinin ıslah çalışması projesinin yeni dönemde tamamlanmasıdır. Sizlerde biliyorsunuz, AK Parti hükümeti icraatçı bir hükümettir. Bizi geçmiş hükümetlerden ayırtan farkımız da budur. Şimdi, siz 29 Martta üzerinize düşeni yapacaksınız, Siyasetçiler olarak bizlerde yeni dönemde üzerimizize düşen desteği fazlasıyla yapacağımızın sözünü bir kerede huzurunuzda veriyorum" şeklinde konuştu.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/3/271822yesilli3.JPG
Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunda partililerle sohbet edip çay içen Milletvekili M.Halit Demir, burada da partisinin hizmetlerini anlattı. Kendisine iletilen sorunlar hakkında notlar aldı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum