28 Mart 2009

MARDİNSPOR DOPİNG KONTROLU İSTEDİ

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1329_maxi.jpg

Mardinspor Kulübü, Cumartesi günü oynanacak Elazığ maçı öncesinde ve sonrasında doping kontrolü yapılmasını istedi. Basın sözcüsü Davut ayla, "Cumartesi günü telafisi olmayan, önemli bir maç oynayacağız. Böyle hayati bir karşılaşma için mutlaka doping kontrolü yapılması gerekiyor. Yönetim olarak federasyondan Mac öncesinde doping kontrolünün yapılmasını talep ettik" dedi.

Elazığ maçının çok önemli olduğunu vurgulayan AYLA, şunları kaydetti:``Ligin kaderini belirleyecek karşılaşma için doping kontrolü istedik. Mardinsporlu taraftarların bu maçta tribünleri doldurarak bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanarak, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini açıkladı.

www.habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum