20 Nisan 2009

3N için 'deneme yayını' başladı

http://medya.zaman.com.tr/2009/04/20/3n.jpg
Cep telefonu operatörü Avea, abonelere 3. Nesil (3N) teknolojisini deneme fırsatı sunuyor. Tüketiciler, İstanbul'da Şaşkınbakkal, Beşiktaş, Elmadağ ve Ankara'da Meclis ve Tunalı Hilmi'de bulunan Avea ana bayilerinde, 3N teknolojisiyle cep telefonundan görüntülü konuşabiliyor.

Mobilvizyon servisi ile televizyon izleyebiliyor, yeni Avea 3G USB Stick ile hızlı internete erişebiliyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan aldığı izinle şimdilik 5 noktada 3N deneyimi sunabilen Avea, lisansların imzalanması ve lokasyon sınırının kalkmasıyla diğer ana bayilerinde de 3N servislerini deneme imkanı sunacak. GSM operatörü, 3N'nin başlamasıyla birlikte daha birçok yeni ve katma değerli servisi abonelerine sunmaya hazırlanıyor.
EKONOMİ SERVİSİ
www.zaman.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum