20 Nisan 2009

Süleyman Bölünmez Mardin'e Geliyor

Mardinspor'un onursal başkanı ve Mardin eski bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, Pazar günü Mardin'e geliyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifebolunmez.jpg
Bir süre önce hakkındaki bazı iddialar üzerine Ankara’da gözaltına alındıktan sonra Antalya’ya götürülerek ceza evine konan Mardin eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, yaklaşık iki ay süren mahkûmiyetinin ardından memleketi olan Mardin’e geliyor.

Uzun bir aradan sonra Mardin’e gelecek olan İşadamı Süleyman Bölünmez, göreve yeni seçilen Mardin belediye Başkanı Av. Beşir Ayanoğlu’nun da aralarında bulunduğu bir dizi ziyarette bulunması bekleniyor.

Mardin hava alanında dostları tarafından karşılanacak olan Süleyman Bölünmez’in Mardin’de başta eğitim alanında olmak üzere yapacağı yeni yatırımların çalışmalarını yerinde incelemek ve ilgili görüşmelerde bulunmak üzere uzun süre Mardin’de kalmayı düşündüğü öğrenildi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum