11 Haziran 2009

TOKİ'de yıl sonu etkinliği

Kızıltepe TOKİ İlköğretim Okulu’nun geleneksel hale getirerek her yıl tekrarlama düşündüğü yılsonu etkinliklerinin ilki gerçekleştirildi. İzleyenleri adeta büyüleyen etkinlik yaklaşık üç saat sürdü.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifetok1.jpg
Okul bahçesinde yapılan şenliğe Jandarma Komando Tabur Komutanı Sinan Şen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Bedi Demir, Öğretmen Evi Müdürü Fatih Karaboğa ile aralarında bir çok okul müdürü, öğrenci velileri ve site sakinlerinin de bulunduğu kalabalık bir topluluk tarafından izlenen etkinlik renkli geçti. Son günlerin beğenilen hareketli parçaları eşliğinde dans ederek geceye başlayan okul öğrencileri gecenin ilerleyen saatlerinde önceden hazırladıkları skeç, oyun ve gösterilerini heyecan içinde sergilemeleri dikkat çekti. Okul öğretmenlerinin direktifleri doğrultusunda neşeli görünümleri içerisinde son derece de disiplinli bir şekilde sahne gösterilerini uygulayan öğrenciler; izleyenler tarafından alkış yağmuruna tutuldular.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Korolar Çarpışıyor’ adlı yarışma programında da Mardin’i temsil eden ekibin iki üyesinin de solist olarak sahne aldığı yıl sonu etkinlik gecesinde Son günlerin "kol bastı" oyunu iki ayrı grup tarafından sahnelendi. Solo ve koro halinde söylenen şarkıların ardından gezede bir konuşma yapan Toki İlköğretim Okulu Müdürü M. Nur Akkurt, yıl sonu etkinliğinin düzenlenmesinde en büyük sebeplerin başında; öğrencilerin toplum içerisindeki beşeri cesaretlerini artırılmasında önemli bir katkılarda bulunduğuna dikkat çekti. Akkurt: “Öğrencilerimiz öğretim yılı sürecinde yorucu bir dönem geçirdiler. Bu sürecin sonuna yaklaştığımız şu günlerde öğrencilerimizin üzerindeki yorgunluğu böylesi bir gece ile üzerimizden atalım istedik. Bu gecenin hazırlanmasında emeği olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Cuma günü başlayacak olan yıl sonu tatilini ise herkes gönlünce geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Okulun çevre düzenlemesi ve yeşillendirilmesi çalışmaları başta olmak üzere sayısız katkılarda bulunmuş olan Kızıltepe Jandarma Komando Tabur Komutanı Binbaşı Sinan Şen’e Okul Müdürü M.Nur Akkurt tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum