22 Temmuz 2009

Ayanoğlu, önemli projelerin hazırlığı içerisindeyiz

Mardin'in Ak Partili Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, Kentin Problemlerini Çözmek İçin Önümüzdeki Günlerde 8 Önemli Projeyi Hayata Geçireceklerini Söyledi.

Mardin'in AK Partili Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, kentin problemlerini çözmek için önümüzdeki günlerde 8 önemli projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
Başkan Ayanoğlu, Erdoba Konağı'nda bütün partilerin il yöneticileri ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek 4 aylık icraatlarını anlattı. Hoşgörü kenti olan Mardin'de, ortak fikir ile bundan sonra parti başkanları ile sık sık birlikte olacaklarını aktaran Ayanoğlu, hizmette hiçbir ayırım yapmadan el birliğiyle çalışacaklarını kaydetti. Tarihi kentin problemlerini önümüzdeki günlerde 8 önemli projeyi hayata geçireceklerini dile getiren Ayanoğlu, öncelikle 7,5 milyon lira tutarında katı atık projesi ihaleye çıkaracaklarını, 1952 yılından beri el atılmayan şehir içi su şebekesini yenileyeceklerini kaydetti.

Kentsel Dönüşüm Projesi ile şehrin tarihi dokusunu bozan 2 bin 500 beton evi yıkacaklarını anlatan Ayanoğlu, "TOKİ, yıkılan ev sahiplerine bin 500 ev yapacak. Bu projeyi 2011 yılında bitirmeyi hedefliyoruz. Otogar için projeler hazırlıyoruz. Parti, din, dil ve ırk ayrımı yapmadan hoşgörü diyarı Mardin'e yakışır hizmetleri el birliği içinde gerçekleştireceğiz." dedi
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum