24 Temmuz 2009

Sigara yasağı en çok lokantacıları sevindirdi.

Türkiye'de dumansız hava sahasının genişletilmesine en çok lokantacılar sevindi.

Türkiye'de dumansız hava sahasının genişletilmesine en çok lokantacılar sevindi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 30 yıldır lokanta işletmeciliği yapan Hikmet Ölçer, Sigara yasağı ile birlikte müşteri sayısında artış meydana geldiğini söyledi. Ölçer” Daha önce müşteriler yemek yedikten sonra lokantada sigara içmek için yer işgal ediyordu. Ayrıca içilen sigaranın dumanı diğer müşterileri rahatsız ediyordu. Sigara yasağı ile birlikte artık bunlarda ortadan kalktı. Müşteri sayısında da artış meydana geldi."dedi.
8 yıldır sigara içtiğini anlatan Hikmet Kebab Salonu Sahibi Hikmet Ölçer, Yasak ile birlikte bende sigarayı lokanta dışında içiyorum. Bu gidişle bende sigarayı terk edeceğim. Sigara içen işçilerimde artık yavaş yavaş sigarayı bıraktı. Keşke bu yasa daha önce çıksaydı. Belki sigaraya çoktan terk etmiştim.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum