9 Ağustos 2009

Genç Mimarlarlar yaşamlarını birleştirdi

http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeabbas.jpg
Kızıltepe'nin sevilen genç mimarı Abbas Bahadır, Gaziantepli meslektaşı Işıl Gençaslan'la yapılan muhteşem bir düğün ile yaşamını birleştirdi.

Kızıltepe Armada Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen düğüne aralarında AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir'in de hazır bulunduğu yaklaşık bin davetli katıldı.

Ellerinde yanan meşalelerle bekleyen gençlerin oluşturduğu koridordan el ele tutuşarak düğünün yapıldığı Armada Düğün Salonuna gelen Işıl - Abbas Bahadır çifti tebrikleri kabul ettiler. Yöresel müzikler eşliğinde gönüllerince eğlenen davetlilerin oluşturduğu uzun halay halkaları arasındaki yerlerini alarak davetlilere eşlik ettiler. Havai Fişek ve ışık gösterileri altında ilk danslarını gerçekleştiren Işıl -Abbas Bahadır, on iki katlı yaş pastayı büyük bir mutlulukla kestiler.

Gaziantepli olup Şanlıurfa Valiliği il özel idaresi emrinde mimarlık yapan gelin Işıl Gençaslan ile Damat Abbas Bahadır, davetlilerle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenirken damadın aynı zamanda kuzeni de olan ve düğüne katılmak için seçim bölgesi olan Mardin'e bir günlüğüne gelen AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, eşi Nurşen hanım ile birlikte genç çiftemutluluklar dileyip hazıra fotoğrafı çektirdiler.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/5A2_abbos.JPG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum