19 Eylül 2009

Kızıltepe Ticaret Odası'ndan İftar

Kızıltepe Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen iftar yemeği görkemli geçti.

Ramazan ayının gelenekselleşen iftar yemeklerine devam ediliyor Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı tarafından verilen iftar yemeği geniş katılımla gerçekleşti.

Buhara sosyal tesislerinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar yemeğine aralarında Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, İlçe Millli Eğitim Müdürü Sıraç Atan, Tarım İlçe Müdürü Bekir Kılıç, İlçe Müftüsü Cahit Erhun, Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan, Belediye encümenleri ile bölgenin ileri gelenleri İşadamları ve Vatandaşlar da hazır bulundu.

İlçe Müftüsü Cahit Erhun’un iftar duasını yaptığı iftar yemeği programında bir konuşma yapan Kızıltepe Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mahmut Dündar yemeğe katılanlara ayrı ayrı teşekkür ederek, "Mübarek ramazan ayı nedeniyle bir iftar programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek ramazan ayının faziletininden yararlanarak bir arada yaşama kültürünü de yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. Allah bizi gelecek ramazan ayında da yeniden bir arada iftar açmayı bizlere nasip etsin. Bu akşam burada bizimle birlikte olan herkese bir kere daha kuruluşumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.
Halit Solhan Kızıltepe Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum