19 Eylül 2009

İlçe Başkanına Kitap okuma cezası!...

Jandarmanın yaptığı trafik kontrol uygulaması sırasında; kendisine kimlik soran Jandarmaya mukavemette bulunan ilçe başkanına ilginç bir ceza verildi.

Midyat'tan Dargeçit İlçesi’ne otomobiyle giden AK Parti Dargeçit İlçe Başkanı Şefik Acar’ın otomobili, yol kontrolü yapan jandarma tarafından durduruldu.
İddiaya göre kimlik kontrolü yapıldığı sırada Acar görevli askerlere hakaret etti. Şikâyet üzerine Acar hakkında, “Görevi yaptırmamak için direnme, kamu görevlilerine hakaret” suçlarını işlediği iddiasıyla dava açıldı. Mahkeme, Acar’ın, “Denetimli Serbestlik” kapsamında 10 ay süreyle kamuya yararlı ağaç dikim ve bakım hizmetlerinde çalıştırılmasına, ayrıca 5 ay süre ile ayda bir kitap okuma cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum