2 Ocak 2010

Ayanoğlu'ndan Çocuk Yuvasına Ziyaret

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C5634365687337122.JPG
Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, eşi Fahriye Ayanoğlu ile birlikte Musa Cihaner Çocuk Yuvası’nda kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti.Yurtta kalan çocuklar Başkan Ayanoğlu ve eşini kapıda çiçeklerle karşıladı.Çocuklara kitap,çikolata ve şeker ikram eden Başkan Ayanoğlu ve eşi, çocukların yeni yılını kutladı, onlarla tek tek ilgilenerek sohbet edip şakalaştı.

Yılbaşında kimsesiz çocukların gönlüne bir nebze de olsa sevinç koyabilmek için eşiyle birlikte çocuk yuvasını ziyaret ettiğini ifade eden Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu,”Kimsesiz evlatlarımızı en azından sevinç günlerinde yalnız bırakmamak gerekir.Onlar bizleri görünce çok mutlu oluyorlar, ben de onların yalnızlığını paylaşmak ve bir nebze de olsa sevindirmek istedim.”dedi.

Musa Cihaner Çocuk Yuvası Müdürü Mehmet Akın’dan yuvayla ilgili bilgi alan Başkan Ayanoğlu, yuvanın her türlü sorununu çözmeye her zaman hazır olduğunu söyledi.Yuva Müdürü Mehmet Akın Başkan Ayanoğlu’nu yuvada görmekten çocukların çok mutlu olduğunu söyleyerek,”Buradaki çocuklar kendilerine misafir geldiğinde çok mutlu oluyorlar.Başkan Ayanoğlu ve eşi Fahriye Ayanoğlu’na duyarlılıkları ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum