20 Ocak 2010

Gülben Ergen yuva kuracak

Gülben Ergen çocuklarla geçirdiği bir günün ardından hayatında çok şeyin değiştiğini söyleyerek yeni bir çalışma başlatmaya karar verdi.
http://www.ensonhaber.com/images/other/2.20091114111620..jpg
Gülben Ergen 2.5 ay önce Mardin’deki Bilge Köyü’nü ziyaret edip Mayıs 2009’daki katliamda anne ve babasız kalan çocuklara yardım eli uzatmıştı. Gülben Ergen çocuklarla geçirdiği bir günün ardından hayatında çok şeyin değiştiğini söyleyerek yeni bir çalışma başlatmaya karar verdi. Bunu da ilk olarak Okan Bayülgen’in Kanal D’deki ‘Medya Kralı’ programında açıkladı. Gülben Ergen’in projesi ‘Çocuklar Gülsün Diye’ adını taşıyor. Ergen bu proje için şöhretini ve tüm imkanlarını kullanarak para toplayacak. Bu para Mardin’de yapılacak çocuk yuvalarına aktarılacak.

Gülben Ergen “Onlara geçici değil, kalıcı bir mutluluk sunmak istiyorum. Şöhretin burada çok işe yaradığını düşünüyorum. Yapılabilecek her türlü eleştiriye kulağımı tıkayacağım. Yeter ki o çocuklara yardım gitsin. Tek üzüldüğüm nokta; karşıma çok prosedür çıkması. Engeller beni korkutuyor ve şaşırtıyor. Çocuklarım Atlas, Güney ve Ares’e gösterdiğim özeni bu çocuklara da aktarmak istiyorum. Kim ne derse desin ben bu yola baş koydum. Engel değil yardım bekliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum