24 Ocak 2010

Hemşehrimiz M. Masum Süer'in fotoğrafları Hasankeyf takviminde

http://lh4.ggpht.com/_Hjkac1ftqjA/S1yBLYj6yAI/AAAAAAAAbBk/3Y9T8jbcJjM/M%20Masum%20S%C3%BCer%20www.surgucum.com.jpg
Fotoğraf sanatçısı ve gazeteci hemşehrimiz Mehmet Masum SÜER'in fotoğrafları, bu kez, Hasankeyf'i Yaşatma Girişimi'nin 2010 yılı özel Hasankeyf takviminin yapraklarını süslüyor.

Doğu ve Güneydoğu'nun hemen hemen tüm belediyelerinin, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının üyesi olduğu ve merkezi Batman'da bulunan Hasankeyf'i Yaşatma Girişimi, bu yıl için bastırdığı 6 sayfalık özel Hasankeyf takviminin 4 sayfasında Mehmet Masum Süer'in Hasankeyf fotoğraflarına yer verdi. Takvim projesine Batman Belediyesi de destek verdi.
http://lh5.ggpht.com/_Hjkac1ftqjA/S1yBLaOTb1I/AAAAAAAAbBo/p9Lgym73HzM/M%20Masum%20S%C3%BCer%20www.surgucum.com%20%281%29.jpg
Hemşehrimiz Mehmet Masum Süer, Hasankeyf'teki tarihi eserlerin kurtarılması amacıyla 15 yıla yakın bir süredir açtığı özel internet sitesinden www.hasankeyf.itgo.com yayınlar yaparak, Hasankeyf'ten çektiği fotoğrafları tüm dünyaya yayıyor.

Mehmet Masum SÜER ile ilgili diğer Haberler:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum