21 Ocak 2010

MİLLETVEKİLİ YÜKSEL’DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI


AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; AB Uyum Komisyonu ve Karma Parlamento Komisyon Üyesi Y. Doçent Dr. Cüneyt YÜKSEL 10 OCAK Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Ak Parti Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Türk basınının; tarih boyunca halkın gözü, kulağı ve sesi olma görevini layıkıyla yerine getirdiğini ve ilkeli ve tarafsız olan basının üstüne düşen önemli görevi bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğini belirten Yüksel mesajında şu konulara değindi:

Demokrasi ve çağdaş yaşamda en güçlü iletişim araçlarından olan gazeteciliğin ülkemizde kamuoyunun düşüncelerini, duygularını gündeme taşımakta çok büyük bir güç olduğunu vurgulamak isterim.

Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Gerek yerelde gerek ulusalda halkın doğru bilgilendirilmesi; yapılan hizmetlerin halka yansıtılması, olan biteni halkımıza aktarması konusunda önemli bir görevi üstlenmektedir

Yerel ve genel basın kuruluşlarının Mardin’imize yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerimi iletmek isterim. İlimizde çalışan tüm gazetecileri tarafsız haber anlayışlarından dolayı teşekkür ediyor, üstlerine düşen görevleri büyük zorluklara rağmen yerine getiren basınımızın, çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum