27 Şubat 2010

Beşiktaş Kaptanın Forması Vali Hasan Duruer’e Takdim Edildi..

Kavram Dershanesi öğrencileri tarafından, Süper Lig’deki 17 takımın kaptanlarının imzalı formalarının satışında Vali Hasan Duruer, Beşiktaş kaptanının formasını satın aldı.
http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/kavram.gif
Kızıltepe Kavram Dershanesi öğrencileri, dershane idaresinin de desteğiyle başlattıkları proje ile Türkcell Süper Liginde mücadele eden 17 takımın kaptanından aldıkları imzalı formaların satışından elde edilen gelirle Kız Meslek Lisesi’ne bilişim sınıfı kurulacağı açıklanmıştı.

Kavram Dershaneleri İstanbul merkezine gönderilen takım kaptanlarının imzalı formaları geçen günlerde Kızıltepe’deki şubeye gönderilerek burada düzenlenen açık arttırma usulü ile satışa çıkartılmıştı.

Kavram dershanesi tarafından düzenlenen ve aralarında, Galatasaray kaptanı Arda Turan, Fenerbahçe kaptanı Alex ve Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez’in de bulunduğu 17 takım kaptanının imzalı formalarını satışı etkinliğinde Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez’in formasını Vali Hasan Duruer satın almıştı.

Kavram Dershanesi sorumlusu M. Veysi Bora ve beraberindeki öğrenciler, Vali Duruer’in satın aldığı Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez’in imzalı formasını Valilik Makamında kendisine takdim ettiler.

Kavram Dershanesi sorumlusu M. Veysi Bora tarafından takdim edilen formayı alan Vali Duruer, Kız Meslek Lisesi’ne Bilgi Teknoloji Sınıfı açılması için dershanenin düzenlemiş olduğu etkinlik için teşekkür etti ve bir bilgisayar hediye etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum