11 Şubat 2010

Köy Muhtarları İl Genel Sektereti'ne Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Savur ilçesine bağlı 9 köye götürülen hizmetlerden dolayı muhtarlar Vali Hasan Duruer ile İl Genel Sekreteri Halil Homan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
http://img.haberler.com/haber/330/koy-muhtarlari-vali-duruer-ve-il-genel-sekter-1909330_o.jpg
İl Özel İdaresi tarafından Savur ilçesine bağlı 9 köye 15 yıl aradan sonra yol, asfalt ve altyapı çalışması yapılması takdir gördü. Bir araya gelen 9 köyün muhtarı, Mardin Valisi Hasan Duruer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil Homan'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti. 9 köyün muhtar adına teşekkürlerini ileten Savur ilçesine bağlı Erkulan muhtarı Şerif Yıldız, köylerine 15 yıl aradan sonra ilk defa hizmet geldiğini belirterek, "Sağ olsun Sayın Vali ve İl Genel Sekreteri sayesinde köy yolları ve altyapı çalışmaları yapıldı." dedi.

Mardin'nin en ucra köşesine kadar eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Vali Hasan Duruer, "Mardin'in 9 ilçesi ve 520 köyüne hizmet götürmek için gece gündüz ekiplerimiz aralıksız çalışmaktadır. Yıllardır hizmet götürülemeyen köylerimiz vardır. Önceliği bu köylere veriyoruz. Şu anda yeni projelerimiz var. İlk etapta bütün köy yollarını parke taşı döşemek için yeni seyyar parke üretim aracı almayı hedefliyoruz. Şu anda yıllardır hizmet götürülemeyen Savur'a bağlı 9 köyde yaklaşık 79 km yol çalışması yapıldı. Altyapı çalışması tamamlanmak üzeredir. Hizmet götürülemeyen köylerin vebali bizden sorulur. Köylerimiz de hizmetin en güzeline layıktır. Bu konuda İl Genel Sekreteri Halil Homan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum