20 Haziran 2010

Batman Turizm Derneği'nden Mehmet Masum Süer'e plaket

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimKBxc8m5Xyz86M_ntShMBkxL7s133nWH_v1yQuMoRO1QYwO-yM98P79ghQQJhirWWCtpbVYMUm_px6KMuts3D7VQkqK1FHhvO96rvLFN4vYIWkubC1SmGgcJbulAUsaDC4JNq4PSD/s400/plaket00.jpg
Diyarbakırda ikamet eden Hemşehrimiz Mehmet Masum Süer, Kısa adı BAT-DER olan Batman Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından bir plaketle ödüllendirildi.

Plaket, 13 haziran 2010 günü, Batman Yılmaz Güney Sinema Salonu'nda düzenlenen bir törenle, BAT-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bulut tarafından verildi.

Mehmet Emin Bulut, Mehmet Masum Süer'in, 15 yıl önce kurduğu siteyle bu tarihi ilçemizin tüm dünyada tanınmasına büyük katkıda bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Mehmet Masum Süer arkadaşımız, Ilısu Barajı'nın henüz o kadar gündemde olmadığı bir zamanda, Hasankeyf'i bekleyen büyük teklikeyi hissetmiş ve bu internet sitesini kurmuş.. Bu site, internet ortamında kurulan ilk Hasankeyf sitesi olma özelliğini taşıyor. Şu anda da bu ilçemizle ilgili olarak en önemli başvuru kaynaklarından birisidir. Süer, ayrıca çektiği birbirinden güzel Hasankeyf fotoğraflarıyla da bu şirin ilçemizi tanıtmış ve sevdirmiştir.. Yönetim Kurulumuz, Süer'i, bu çalışmalarından dolayı bir şükran plaketiyle ödüllendirmeyi uygun görmüştür. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyoruz."
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9Jfm23Pd2HTiKMXFqcvk-dOKNAGCN8ySff8V4vMDVEJRq0WBzz4jCm-1JRz-z9sPNdK2-iU_4Tgp17Y0I_hC83ySyhfQlMXJ-kyvYjTiMb6mbKxZKuKK_xJt0bKLGTvNJKt4QwrVr/s400/plaket01.jpg
Aynı törende, Can Sabuncuoğlu'nun çekimlerini yaptığı Hasankeyf belgesel filminin galası da yapıldı. Gala'dan sonra düzenlenen törende Sabuncuoğlu'na da bir plaket verildi ve Hasankeyf'in tanıtımına katkıda bulunacak bu belgesel filminden dolayı teşekkür edildi.

Mehmet Masum SÜER ile ilgili diğer Haberler:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum