13 Haziran 2008

FUNDA ARAR, SAVUR PERİLİ BAHÇE TESİSLERİNİ VE YEMEKLERİNİ ÇOK BEĞENDİ



Mardin Çimento Fabrikasının 2. bandının açılışı nedeni ile konser vermek üzere Mardin'e gelen Funda ARAR Savur Perili Bahçe (İsa Tırpan Bahçesi) tesislerinde öğlen yemeği yedi. İş adamı Mustafa Karahan ve ekibi ile Mardin'e gelen Funda Arar, Mustafa Karahan'ın sınıf arkadaşı Savur'lu iş adamların dan Enver Sancar'ın daveti üzerine Savur'u şereflendirdiler. Nevin ve İsa Tırpan'a ait PERİLİ BAHÇE tesislerinde öğle yemeğini yiyen ekip, Savur'a özel içli köfte, alabalık ve diğer yemeklerle birlikte, yeşillikleri ile meşhur Savur'a hayran kaldılar.
Bundan sonra bu bölgeye geldiğinde mutlaka Savur'u ziyaret edeceklerini belirten Funda Arar ve arkadaşları, konser saati yaklaştığında bahçeden kalkmak istemediklerini ama zorunlu olarak gitmeleri gerektiğini üzülerek belirttiler.

Haber: www.yetkinkavak.com






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum