12 Ağustos 2008

SÜRGÜCÜ BELDESİ, SADEBAL AİLESİ İÇİN YASTA


SÜRGÜCÜLÜ SADEBAL (ŞAKAR) AİLESİNİN 5 FERDİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kendi kullandığı otomobiliyle 12 Ağustos 2008 Salı günü Akşam 17:00 sularında trafik kazası geçiren ve aynı otoobilde bulunan eşi ve 3 çocuğu ile hayatını kaybeden Sürgücülü Mehmet Sadebal (ŞAKAR) ve ailesi Sürgücüde defnedildi. Aydın ve İzmirde ikamet eden Sürgücülüler tarafından cenazeleri Nazillideki Hastane morgundan alınan Sadebal ailesinin cenazeleri Sürgücüye getirilerek 14 Ağustos 2008 saat 01:00 de aile mezarlığında defnedildi.
Taziye İçin:
Nusreddin ŞAKAR (Kardeşi) 0 536 849 53 77

SADEBAL & ŞAKAR AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

12 Ağustos 2008 de Aydın'ın Nazilli ilçesinde eşi ve 3 çocuğu ile beraber trafik kazasında hayatını kaybeden Sürgücülü Mehmet SADEBAL'ın vefatından büyük üzüntü duyuyoruz. Ölenlere Yüce Allah'tan Rahmet, Aileleri ve tüm yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.


KAZA İLE İLGİLİ HABERLER

KATLİAM GİBİ KAZA

Nazilli’ye 7 km. mesafedeki ÖR-KOOP’un önünde meydana gelen kazada aynı aileden ikisi çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Saat 17.00 sularında meydana gelen kaza Didim’den Eskişehir istikametine gitmekte olan Muharrem Temel yönetimindeki 26 TP 784 plakalı otobüs ile direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen 09 DS 152 plakalı özel otomobilin Ör-Koop önünde kafa kafaya çarpışması ile meydana geldi. Kazada özel araç sürücüsü Mehmet Sadebal (1962), Mevhide Sadebal (1963),Cesur Sadebal (1985), Devrim Sadebal (1996) ve A.Mehmet Sadebal (2002) akordiyon haline gelen aracın içersinde feci şekilde can verdiler. Çarpışmanın etkisiyle karşı şeride geçen otobüsün sürücüsü Muharrem Temel, otobüsü şarampole uçurarak başka kazaların olmasını engellediğini belirtti. Şarampole uçan otobüste hafif yaralanan A. Ali Atay ile Gülay Evren Nazilli devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.
MUHARREM TEMEL “KURTARMAYA ÇOK ÇALIŞTIM”
Kazanın ardından olay yerine gelen Nazilli kaymakamı Caner Yıldız’a kazanın nasıl meydana geldiğini anlatan otobüs sürücüsü Muharrem Temel “Nazilli’den yeni hareket etmiştik. Kazadan 1-2 saniye önce karşıdan gelen otomobilin önce yalpaladığını gördük. Otomobil bir anda benin yol almakta olduğum şeride geçti ve kafa kafaya çarpıştık. Çarpışmanın etkisi ile otobüsün dengesi bozuldu ve bende karşı şeride geçtim. O esnada arka arakaya 2-3 aracın bize doğru geldiğini gördüm. Onlara çarpmamak için direksiyonu kırarak otobüsü şarampole uçurdum. Herşey bir anda meydana geldi, kurtarmak için çok uğraştım ama olmadı” dedi.


























Haber: http://www.nazilligundem.com/Nazilli-Haberleri/haber/733-guncel-katliam-gibi-kaza.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum