16 Ağustos 2008

Youtube Videolarını Sorunsuz izleyin

indireceğiniz 2 MB'lik klasörün içinde Youtube Jacker ve Mp3tags programları vardır.

Youtube `` a Giriş Yöntemi Jacker

için aşağıdaki Linke tıklayın


Hepimizin bildiği gibi Türkiye ' den YouTube ' a giriş birçok kez engellendi , şuan hala girilemiyor ve uzun bir süre de bu durumun değişeceğini sanmıyorum .

YouTube ' girmek için alternatif birçok yöntem mevcut . Fakat bunların hepsi detay isteyen yöntemler oluyor genelde ve bir süre sonra YouTube alternatifi başka sitelere yönelmeye başlıyoruz .

Benim şimdi anlatacağım yöntemle 2 dakika içerisinde YouTube ' a girebileceksiniz . Tam olarak ne yapıyor bu programcık ? Bilgisayarımızdaki hosts dosyasına ( C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts ) ( dosyanın uzantısı yok ) YouTube ait olan 2859 tane ip ' yi kaydedip YouTube ' a tam anlamıyla erişmemizi sağlıyor . ( Diğer bazı yöntemlerle YouTube ' a girilebiliyor ama video açılmıyor veyahut YouTube ' a giriyorsunuz fakat üye girişi yapamıyorsunuz , ama bu tamamen sorunsuz üye girişi de yapabiliryorsunuz videoları da sorunsuzca izleyebiliyorsunuz ) Bilgisayarınıza ayrıca herhangi bir program kurmuyor dolayısıyla bilgisayarınızın hızını da etkilemiyor yaptığı sadece hosts dosyasını düzenlemek . Hazırsanız başlayalım

Öncelikle şuradan YouTube Jacker adlı programı indiriyoruz . ( Programı sadece bir kere kuracağız sonra normal bir şekilde youtube.com yazıp gireceğiz yani program sadece ilk başta kurarken işimize yarayacak )

Daha sonra YouTubeJackerKur.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatıyoruz .

İleri ' yi tıklıyoruz . Lisans sözleşmesi koşullarını kabul ediyorum ' u seçtikten sonra İleri ' yi tıklıyoruz .

Yükle ' yi tıklıyoruz .

Son olarak da kurulumun başarılı olduğunu gösteren ekranda Son ' a tıklıyoruz .

Sonra Internet Explorer ' ı açıp http://www.youtube.com adresine giriyoruz ve işte karşınızda YouTube

MP3 Tag Editor 2.05



MP3TagEditor güçlü bir MP3 yönetim uygulamasıdır. Bunun anlamı mp3'lerin etiketlerini düzenleyebilir, mp3 dosya ismiyle oynayabilir, mp3'lerin konumlarını değiştirebilir, FreeDB fonksiyonuyla albüm bilgileri ekleyebilirsiniz.

MP3TagEditor çalma listesi oluşturma imkanı da verir. Örneğin mp3'lere verdiğiniz yeni isimlere, boyutlarına, oluşum tarihlerine ve uzunluklarına bağlı olarak çalma listelerini sıralayabilirsiniz. Program ile rahatlıkla büyük ve düzenli koleksiyonlar oluşturabileceksiniz.

Kullanımı kolay ve sade arayüzüyle programı kullanırken eğleneceksiniz diyebiliriz. Programı 10 gün boyunca özellik kısıtlaması olmadan kullanabilirsiniz. Eğer beğenirseniz ve kayıt olmak isterseniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum