2 Kasım 2008

Bilgisayar başında ne yapıyorsunuz?

Bilgisayar başında ne yapıyorsunuz?

Bilgisayar başında geçen saatlerinizi hangi programlara veya internet sitelerine harcadığınızı öğrenmek ister misiniz? WorkTime yazılımıyla bu mümkün.

Çoğu kullanıcı bilgisayar başındayken zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmaz. Ancak sizin yerinize bunu fark edip hatta geçirdiğiniz dakikaların raporunu tutabilen WorkTime yazılımı bunun hep farkında. Program kurulumunun ardından sistem tepsisinde otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Arka planda çalıştığı sürece yaptığınız tüm işlemleri teker teker kaydediyor. Gün sonunda veya istediğiniz bir zaman programın sistem tepsisindeki simgesine sağ tıklayarak Reports menüsüne geldiğiniz an kaydedilen tüm raporları görebiliyorsunuz.

Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için üzerine tıklayın.

Ayrıntılı Raporlama

Raporları listelenmiş bir şekilde görebileceğiniz gibi Chart menüsünden çeşitli grafik ve tablolar ile de bunları görmeniz mümkün. Açtığınız bir programı veya internet sitesini kaç dakika kullandığınız, saat kaçta kullanmaya başlayıp kaçta uygulamayı kapattığınız gibi tüm bilgiler bu raporlarda sizlere sunuluyor.

Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için üzerine tıklayın.

Programı 30 günlük kullanım kısıtlaması ile indirebilirsiniz. Bu süre geçtikten sonra da kullanıma sınırsız bir şekilde devam etmek için 29.95 dolar ödemeniz gerekiyor.

Yazılımı indirmek ve teknik yardım almak için tıklayın.

Haber7



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum