20 Ocak 2009

Basketbol Bölge turnavası Kızıltepe'de yapılacak

http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifebasketbol.jpg
Milli Eğitim ve Gençlik Spor İl Müdürlükleri tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan Basketbol Bölge Turnuvası kura çekimleri öğretmenevinde yapıldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Eldem ve Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Fidan’ın da hazır olduğu kura çekimlerine kız ve erkek takımları olmak üzere Malatya, Batman, Bingöl ve Siirt illerinden toplam 8 takım katılacak.

Kızıltepe Spor Salonunda 4 gün boyunca düzenlenecek turnuva hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Fidan, gençlerin serbest zamanları sosyal, kültürel etkinliklerle değerlendirmelerine fırsat veren, zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefleyen bu tür turnuvaların bunun yanında gençlerin tarihini bilen, geleceğine sahip çıkan,topluma dahil olmalarına imkan sağlayan, yetiştirmenin hassasiyeti ile düzenlediklerini söyledi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Eldem ise, “Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizi bilimsel ve çağdaş bir anlayışla Sosyal ve Kültürel alanlarda yer almalarını sağlamak, beden ve ruh sağlığını geliştirmek,onları vatanını seven,ülkesini hizmet eden birer fert olarak yetiştirmek hepimizin ana hedefi olmalıdır. Ülke nüfusumuzun %35-40’nı genç nüfus oluşturmaktadır.Avrupa’nın en genç nüfusuna sahip olmakla gurur duymamızın yanında bu dinamik gücün ülkemizin kalkınmasına katkı sağlama noktasında herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini ve taşın altına elini koymasını istiyorum.Gençlerimizi çok önemsiyoruz ve seviyoruz.” dedi.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum