7 Şubat 2009

Sürgücü Beldesi 2009 Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

İstanbulda ikamet ettiğimden dolayı Sürgücü Belediye Başkan Adayları ile birebir ropörtaj yapma imkanımız yoktu. Bu nedenle önceden hazırladığım 12 Maddelik Ropörtaj Sorularını e-mail ile kendilerine gönderip, cevapladıktan sonra bize göndermelerini istedim. Her iki adayımızdan Sayın Fikri ÖKMEN'in bugün itibariyle bize gönderdiği cevapları aşağıda yayınlıyoruz. Yoğun seçim maratonuna rağmen bize zaman ayırıp, sorularımıza cevap verme nezaketinde bulundukları için Sayın Fikri ÖKMEN' teşekkür ediyorum. Dileğimiz diğer Başkan adayımız Sayın Şehmus SÜRER de içinde bulunduğu yoğunluktan zaman bulup cevaplarını bize ulaştıracaktır. Sürgücü de gerçekleşecek 29 Mart yerel seçimlerinin barış ve huzur içerisinde geçmesi dileğiyle her iki adaya da başarılar diliyorum. Mehmet AYAZ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiinlBB5Wj3rkQNVtPD-jy4zu2S3EEF5qKkJwX_TCUz-rXwuVAEpq6ueaQPGKXJtkWLhhvA8E3JV_gF3QKxSmbrI1w-fZrTmsAy5Yf7FSya1dWDRyt-jYLqD0rvY9qtVfDMVfQYKeqk/s1600-r/Surgucu+Beldesi+Genel.jpg
HER ŞEY SÜRGÜCÜ İÇİN

Sürgücülüler olarak 29 Martta sandığa gidiyoruz. Sürgücü Beldesi yeni belediye başkanını seçecek. www.surgucum.com olarak temennimiz adaylarımızın Sürgücüye ve Sürgücülülere yakışır bir seçim kampanyası yürüterek, seçim sürecinin demokratik bir havada kazasız belasız ve daha önceki seçimlerde olduğu gibi dargınlıkların ve küskünlüklerin olmadığı bir şekilde bitmesidir.
Seçimden sonra da kim seçilirse seçilsin herkesin sözde değil özde yeni başkana maddi ve manevi desteklerini sunarak 21. yüzyılın SÜRGÜCÜ BELDESİ’nin inşası için herkesin elinden gelen her türlü çabayı sarf etmesi gerekir. Geçmiş 3 dönemde gerek seçmen ve gerekse bizatihi belediye meclis üyeleri nezdinde başkanlara karşı, olmasını arzu etmediğimiz her türlü moral ve çalışma şevki kırıcı, hatta hizmetlerin engellenmesi çabaları yaşandı. Tek umudumuz geçmişten ders alarak bu tür şeylerin tekrar yaşanmaması için herkesin elinden gelen çabayı sarf etmesidir.
www.surgucum.com olarak 8 yıllık internet yayınımız boyunca tek hedef ve amacımız Sürgücü'nün layık olduğu çağdaş ve modern bir kent görünümüne kavuşmasıdır. Bunun için 8 yıldır hiç bir maddi çıkar beklentisi olmadan özveriyle çalışarak Sürgücü beldemizin tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtılması için bugünkü seviyeye gelebildik. Sürgücüdeki ve tüm dünyadaki Sürgücülü hemşerilerimizden, işadamlarımızdan beklentimiz, herkesin Sürgücü için elini taşın altına koymasıdır. Sürgücülüler olarak, www.surgucum.com'un temel prensibi olan "Hizmet etmek için belediye başkanı olmak gerekmez" diyerek gönüllü olarak elimizden geleni yaptığımız taktir de, bu durum işbaşındaki Belediye başkanımızı daha da cesaretlendirecek ve daha güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olacaktır.
Bu amaçla, kalbi Sürgücü sevgisi için çarpan tüm Sürgücülüleri Sürgücüye hizmet için göreve çağırıyorum. HER ŞEY SÜRGÜCÜ İÇİN.
Mehmet AYAZ www.surgucum.com

http://tbn3.google.com/images?q=tbn:Wy2Hj7m43iq6MM:http://www.zekeriyabeyaz.com.tr/haberresim/akp_logo_03.png
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:9p4q6z2wOQzZyM:http://www.netkurd.org/wene/dtp_logo.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMQeLuUnRQNJ_t1PGV4PKt9l-5xIvBfq5HH-77peY36Gkp9ObkjCKq1inyszoma2bmRRpgLn2sF6twwhAV4U5y5PNthA2kh5RvPleEg1WtQZxkhQyT8nQLWPo9wDA45gSQe8olknYD/s200/SEHMUSSURERWEB-full.jpg
http://surgucum.googlepages.com/FikriKMEN.jpg
Şehmus SÜRER
Fikri ÖKMEN
AKP
DTP

.SÜRGÜCÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA SORULAR

Sürgücü Belediye Başkan adaylarına bazı sorular yöneltmek istiyorum. Eğer sorularımızı yanıtlarlarsa cevaplarını ayrı ayrı burada siz değerli ziyaretçilerimize aktaracağım.
Başkan adaylarımız sorularımızın CEVAPLARINI surgucum@hotmail.com veya surgucum@mynet.com e-mail adresimizi kullanarak gönderebilirler. Her iki adayın da CEVAPLARI elimize geçtiğinde ayrı ayrı sayfalarda aynı anda yayınlıyacağız.
Her iki adaya da şimdiden başarılar diliyoruz.
SORULAR
1- Kısaca kendinizden bahsedermisiniz?
2- Sürgücü'nün en acil ve en öncelikli çözülmesi gereken sorunu nedir?
3- Başkan adayı olarak Sürgücü Beldesi için projeleriniz nelerdir?
4- Nasıl bir yönetim anlayışınız olacak? Katılımcı bir yönetim anlayışından yana mısınız? Örneğin Sürgücü ilgili önemli kararlar alırken Halka danışma ihtiyacı duyacak mısınız? Yoksa ben yaptım oldu anlayışına mı sahipsiniz? Belediye yönetiminde şeffaflık düzeyiniz ne olacak?
5- Sürgücü'nün tarihi ve doğal güzelliklerinin turizme açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?
6- Sürgücü'deki ulaşım sorununu nasıl çözeceksiniz? Köy Minibüsleri yerine yarım otobüslerin trafiğe çıkmasını sağlamayı düşünüyorsunuz?
7- Sürgücü de İşsizlik sorununun çözümü için bir model geliştirdiniz mi? İşsiz gençlerimizi sokaktan, genç kızlarımızı evden nasıl kurtaracaksınız?
8- Sağlıklı insanların yaşadığı bir Sürgücü için sporun öneminin farkında mısınız? Sürgücüspor Kulübünü kurmayı düşünüyormusunuz?
9- Gençleri, çocukları kötülüklerden koruyacak, bir kültür ve spor merkezi kurmayı planlıyor musunuz?
10- Adımı yaşatacak dediğiniz farklı bir projeniz var mı? Varsa bu önemli projeniz nedir?
11- 5 yıllık başkanlık döneminiz bittiğinde nasıl bir Sürgücü hedefliyorsunuz?
12- Seçimi kazanamazsanız, Sürgücü Beldemizin menfaatleri doğrultusunda tecrübeleriniz ve bilgi birikiminizle yeni seçilen başkana destek olacakmısınız?
www.surgucum.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum