18 Şubat 2009

Mehmet Ali Tutaşı, Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Yerel seçimler öncesi DTP, AK Parti, Saadet Partisi ve CHP’den sonra Demokrat Parti’de belediye başkanlığı adayını açıkladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifetutasi.jpg
Yerel seçimler öncesi partilerdeki hareketlilik devam ederken Demokrat Parti belediye başkan adaylığı için açıkladığı sürpriz isimle iddialı olduğunu gösterdi. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Mardin’de belediye başkan adaylığı için AK Parti Beşir Ayanoğlu’nu, Demokratik Toplum Partisi Enver Ete’yi, Saadet Partisi Abdulmuttalip Bilgiçoğlu’nu aday gösterirken Demokrat Parti ise Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşı’yı aday göstererek seçimler öncesi “Ben de varım” dedi.

Muhabirimize adaylığı hakkında açıklama yapan DP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tutaşı, tarihi kentin hak ettiği hizmeti ulaştırmak ve halkın özlediği hizmetle tanıştırmak için aday olduğunu söyledi. Mardin’de Belediye başkanlığı için diğer siyasi partilerden aday olanların bu kentin kangrenleşen sorunları için ellerini taşın altına koyacak bilgi, birikim ve donanımı göremediği için aday olduğunu vurgulayan Tutaşı, adaylığı ile ilgili olarak yarın bir basın açıklaması yapacağını sözlerine ekledi.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum