20 Şubat 2009

Midyat'ta kadın aday iddialı

Midyat ilçesinde yaşadığı mahallenin muhtar adayı olan Ayşe Savaşçı mahallede yaşanan sorunlar karşısında sorumluluk hissederek aday olduğunu ve kadınların neler başardığını göstermek istediğini söyledi.
http://www.kenthaber.com/Resimler/2009/02/19/83152bf4-cd9f-4611-b44f-82c64938ff76.jpg
Midyat Merkez Bahçelievler Mahallesi muhtarlığına aday olan Ayşe Savaşçı, 33 yıldır bu mahallede yaşadığını belirterek, örnek davranışlarda bulunacağını ve mahallelinin teşviki ile aday olduğunu söyledi. Savaşçı, mahalledeki sorunlarının çözümü için aday olduğunu ve sorunlara karşı sorumluluk duymasından dolayı muhtar olmak istediğini kaydetti.

Geçen dönem de aday olduğunu çok az farkla kaybettiğini dile getiren Savaşçı, amacının bir muhtarın yapması gereken işlerin daha fazlasını yaparak kadınların neler yapacağını herkese göstermek olduğunu ifade etti. Kadın olmasının seçim yarışında kendisine katkı sağlayacağına inandığını belirten Bahçelievler Mahallesi muhtar adayı Ayşe Savaşçı, "Bayanlar daha çok destek verdi. Ancak, herkesten destek alıyorum. Başaracağıma inanıyorum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim. Yeter ki dürüst olalım. Bir bayanın neler yapabileceğine ve yapacağına inandırmak istiyorum" dedi.
Selahatin Erol
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum