4 Şubat 2009

Midyat'ta Seçim Kavgası

Midyat ilçesine bağlı Çavuşlu beldesinde seçmen kuyruğundaki vatandaşlar kavga etti.
http://resimler.haberler.com/haber/060/midyat-ta-partililer-secmen-kaydi-kuyrugunda_o.jpg
Hükümet Konağı avlusunda yaşanan kavgada 2'si ağır 18 kişi yaralandı, 14 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Midyat ilçesine bağlı Çavuşlu beldesinde son günlerde Adana, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi illerden getirdikleri seçmenleri kaydetmek için sıraya girdi. Kayıt sırasında her iki parti mensupları arasında çıkan tartışmalar kavgaya dönüştü. AK Partili ve Demokrat Parti(DP)liler arasındaki taşlı sopalı ve bıçaklı kavgada 2'si ağır 18 kişi yaralandı. Başından sopa darbesi alan Ali Çetto (60) ile bıçak darbesi yiyen Şehmus Alkan (27) Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Midyat Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi.

Olaylar üzerine polisler güvenlik önlemleri almaya çalışırken, Jandarma Bölük Komutanlığı'ndan da takviye askerler geldi. Çavuşlu beldesinde de bir olay yaşanmaması için jandarma güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkardı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum