11 Şubat 2009

PAZARA RAĞBET DEVAM EDİYOR

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1156_maxi.jpg

Mardin Yenişehir’de haftada iki ayrı yerde kurulan semt pazarı, ekonomik durumu orta ve düşük olan ailelerin pazara akın etmesine neden oluyor.

Mardin Yenişehir semtinde haftada iki gün ve iki ayrı yerde kurulan semt pazarı, maddi geliri orta ve düşük olan ailelerin ekonomik kriz nedeniyle alım gücü düşük olan ailelerin sebze ve meyve fiyatlarının diğer alış veriş merkezlerine oranla daha düşük olabilmenin koşuşturmasını yaşıyor.

Yenişehir semt Pazarı haftada iki gün Salı ve Cumartesi kurulan semt pazarı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Pazar esnafı, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Büyük marketlerde satılan sebze meyveler halk pazarında yüzde 50 oranında daha ucuza satılmaktadır. Alım gücü düşük olan aileler bu nedenle halk pazarımıza rağbet göstermektedir.”dedi.

www.habermardin.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum