13 Şubat 2009

Saadet Partisi adayını açıklıyor

Saadet Partisi Mardin Belediye Başkan adayını yarın düzenleyeceği basın açıklaması ile tanıtacak.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifetimur.jpg
29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partiler de adaylarını bir bir açıklamaya başladı. CHP, AK Parti ve DTP’den sonra Saadet Partisi de adayını yarın il binasında saat 15.00’de düzenleyeceği basın açıklaması ile tanıtacak. Konu hakkında bir açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Timurağaoğlu, “Mardin bu belediyecilik anlayışı ve uygulamaları ile yalnız dünya kenti olma iddiasını değil, itibarını da kaybetmiştir. Mardin’e hem iddiasını hem itibarını iade etmek zorundayız. Mardin’in değerini artırmak ve Mardin’i yeniden iddialı bir kent haline getirmek zorundayız. Mardin’i kasaba görünümünden kurtarmak zorundayız.”dedi.

Mardin’de yaşamanın, hayatın her alanında zorluklarla boğuşmak haline geldiği görüşünü dile getiren Timurağaoğlu, Mardin’in öz güvenini ve huzurunu kaybettiğini iddia etti.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum