24 Şubat 2009

Yalım'da seçim çalışmaları başladı

Yerel seçimler için seçim hazırlıklarını sürdüren partiler, seçim bürolarını bir biri ardına açmaya devam ediyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeyalim.jpg
AK Parti’den Yalım beldesi belediye başkan adayı olan İnşaat Mühendisi Bedri Acabey, beldedeki seçim çalışmalarını açtığı seçim bürosu ile başlatmış oldu.
Belde meydanında bulunan seçim bürosunun açılışına AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Mehmet Halit Demir, Cüneyt Yüksel, İl başkanı Lokman Sinanoğlu, AK Parti Mardin Belediye başkan adayı M.Beşir ayanoğlu, Prof. Dr. Ahmet Ağırakçe, Süleyman ve M.Nur Çelik kardeşler ile çok sayıda parti yöneticisi ve vatandaş da katıldı.
Seçim bürosunun açılışında konuşan Yalım belde Belediye Başkan adayı Bedri Acabey, Yalım beldesinin hedeflenen hizmeti göremediğini belirterek, “Mardin’in hemen bitişiğinde olan bu beldemizi küçük bir Mardin haline getirebilme idealimle aday oldum. Beldemiz dört mahalleden oluşmaktadır. Ancak, bu mahallelerimize mevcut yönetim tarafından eşit hizmet götürülmediğine üzülerek şahit oluyoruz. 29 Mart seçimlerinde belde halkı bize teveccüh eder de başkan olarak bizi seçer ise; herkese eşit hizmet götüreceğimizin sözünü buradan veriyorum” Şeklinde konuştu.
Ak Parti Mardin Milletvekilleri M.Halit Demir Cüneyt Yüksel ve Gönül Bekin Şahkulubey, açılış töreninde kısa birer konuşma yaparak İnaşaat mühendisi olan aday Bedri Acabey’e belde halkından destek istediler. Milletvekili Mehmet Halit Demir, belde halkının AK Parti’yi destekleyerek aday bedri Acabey’i seçmeleri halinde gerek Mardin milletvekilleri olarak gerekse de iktidar olarak beldenin yaşanılabilir hale gerilmesi konusunda üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarının sözünü verdi.
Kadir ÜRÜNDÜ
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/2/24116ac.JPG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum