28 Mart 2009

Anavatan Partisinden AK Parti’ye destek

Mardin’de yerel seçimler öncesi siyasi partiler arasındaki ilhak ve destekler de devam ediyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeayan1.jpg
Mardin’de yerel seçimler öncesi siyasi partiler arasındaki ilhak ve destekler de devam ediyor.

DSP Belediye eski Başkan Adayı Kılay Falay'dan sonra Anavatan Partisi İl Başkanı Feyzi Gerehan da AK Parti adayı Beşir Ayanoğlu’na destek verme kararı aldı.

Anavatan’dan AK Parti’ye yapılan ilhaklar için AK Parti Mardin İl Başkanlığı binasında düzenlenen törende ANAP Belediye Başkan Adayı Feyzi Gerehan, AK Parti adayını destekleyeceğini açıkladı. İl Başkanlığında düzenlenen törene AK Partililerin yanında işadamı Sabahattin Evrensel ve AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu katıldı.

AK Parti'ye destek verme kararı hakkında bilgi veren Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Feyzi Gerehan, tarihi kent Mardin’e en iyi şekilde hizmet vereceğine inandığı tek adayın Beşir Ayanoğlu olduğu için destek vereme kararı aldığını söyledi.

Mardin’in çıkarlarını, geleceğini ve selametini düşünerek ailesi ve partililerle birlikte böyle bir karara vardığını dikkat çeken Gerehan, “"Karar verirken çok iyi düşünmelisiniz. Oyunuzu kullanırken bilinçli oy kullanınız ve Mardin’in menfaatlerini düşünün. Ben burada Beşir kardeşime destek veriyorum aynı desteği bütün Mardinlilerden istiyorum."dedi.

Törende Gerehan’ın kendisine ve partisine verdiği destekten dolayı teşekkür eden AK Parti Mardin Belediye başkanı Adayı Beşir Ayanoğlu, “Demokrat Parti çizgisinin devamı olan Anavatanın kurucusu Rahmetli Turgut Özal'ın vizyon ve misyonunu sürdürmek için bu yollardayız. Şu anda Sayın Başbakanımız ve AK Parti de bu misyon ve vizyonu sahipleniyor. Bu ülkenin daha ileri ve refah seviyeye ulaştırılması için Sayın Özal'ın misyon ve vizyonunun ülkenin yarar ve çıkarları adına yaşatılmasını istiyoruz. Partimize katılan ANAP Belediye Başkan Adayı Feyzi Gerehan'a kucağımızı ve yüreğimizi açtık. Kendisine teşekkür ediyorum."dedi.

AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin’in yıllardır hak ettiği hizmeti almadığını göreve geldikleri andan itibaren, Mardin’i hak ettiği noktaya getirmek için, bütün kadrosuyla ve var güçleriyle çalışacağının sözünü verip, destek verenleri utandırmayacağını ifade ederek, Gerehan Ailesine ve Anavatanlılara teşekkür etti.
Nezir Güneş / Ekrem Arslan / Şeyhmus Edis
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum