27 Mart 2009

Süleyman Bölünmez serbest bırakıldı

Mardin Eski Milletvekili ve Mardinspor onursal başkanı Süleyman Bölünmez serbest bırakıldı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifebolunmez.jpg
Bir süre önce hakkındaki bir suçlamadan dolayı Ankara'da göz altına alınıp, Antalya'ya götürülerek hakim karşısına çıkartılan ve tutklanmasına karar verilen Süleyman Bölünmez bugün görülen davasının ardından tahliyesine karar verildi.
İki aya aşkın süredir Antalya Cezaevinde olan Mardin eski Milletvekili ve Mardinspor Onursal Başkanı Süleyman Bölünmez, Bugün Antalya 1.Sulh Ceza mahkemesinde sabah saatlerinde görüşülmeye başlayan duruşması akşam mesai saati bitimine kadar devam etti. Tüm tutukluları ve müdahil avukatları teker teker dinleyen mahkeme başkanı Hakim Hakan Soybir, Süleyman Bölünmez ile kardeşi M.Murat Bölünmez'in 20'şer bin TL kefalet karşılığında tutuksuz olarak yargılanmasına karar verdi.
Duruşma salonunda Hakim Hakan Soybir'e ifade veren Bölünmez, daha önceki davalarından ötürü kendisine önyargılı davranıldığını söyledi.
Az önce tamamlanan duruşmanın ardından Bölünmez'in tahliye işlemlerine başlatıldığı öğrenildi. Bölünmez'in duruşmasını takip etmek üzere yaklaşık 200 Mardinlinin duruşma salonunun önünde tahliye anını beklediği öğrenildi. Bölünmez'in çıkan tahliye kararını öğrenen duruşma salonunun dışındaki Mardinliler kararı büyük sevinçle karşıladıkları öğrenildi. Birbirlerine sarılarak tahliye kararını kutlayan Mardinliler, haberi sevenlerine ulaştırmak için yoğun bir telefon trafiği yaşadıkları öğrenildi.
Tahliye edilen Süleyman Bölünmez'le birlikte kardeşi Murat Bölünmez'in de aralarında bulunduğu diğer 6 tutuklu da serbest bırakıldı

Kadir üründü /Mardinlife (ÖZEL)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum