25 Mart 2009

Gazi YİBO’nun Büyük Başarısı

Dünya Su Günü nedeniyle düzenlenen yarışmada Mardin Gazi YİBO Öğrencileri hem bölgede, hem de ülke genelinde birinciliği kimseye kaptırmadı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifegyibo.jpg
Gazi YİBO’nun Büyük Başarısı

Hem bölgede, hem de ülke genelinde Dünya Su Günü nedeniyle düzenlenen yarışmada Mardin Gazi YİBO Öğrencileri birinciliği kimseye kaptırmadı.

Dünya Su Günü nedeniyle Ülke genelinde düzenlenen resim ve Kompozisyon yarışmasına katılan ilimiz merkez Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinden Fesih Sevinç ile Kemal Balık önce bölge bazında her iki dalda birinci olarak büyük başarı kazandılar.

Dünya Su Günü nedeniyle yapılan törene Diyarbakır il Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kurum İl Müdürleri ile resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri katılırken Diyarbakır İline davet edilen Öğrencilerimize ödüllerini Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu verdi.

Tören süresince ilgi odağı haline gelen öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal bu tür etkinliklere katkı sağlayan tüm okul yöneticisi ve öğretmenlere teşekkür ederek Gazi YİBO’yu başarısından dolayı tebrik etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/242_GetAttachment.jpg
Mardin Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Mithat Tanış ise devlet parasız yatılı öğrencilerimizin bu tür organizasyonlarda elde edilen başarılarla gurur kaynağı olduklarını belirtti. Ayrıca Dereceye giren öğrencilere Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 1000 TL ödül, 1 cumhuriyet altını ve plaket verildi.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum