29 Mart 2009

Pamukçu, Kızıltepe Seçim bürosu'nda

Sadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Pamukçu, Kızıltepe’ye gelerek seçim bürosunu ziyaret etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesadet.jpg
Kızıltepe Devlet Hastanesinin karşısında bulunan seçim bürosuna gelen Pamukçu, İl Başkanı Mehmet Timurağaoğlu, belediye Başkan adayı Avukat M.Muhlis Alkan ve partililer tarafından alkışlandı. Seçim bürosunda bulunan vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinleyen Pamukçu, 29 Mart Yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin türkiye’de önemli bir oy sıcraması gerçekleştireceğini söyledi.

Türkiye’de Saadet partisinin meşhur belediyecilik hizmetlerinin Mardin ve çevresine de yaymanın hedefinde olduklarını söyleyen Pamukçu, “Mardin’e arkadaşlarımızla birlikte gelerek seçim hazırlıklarımızı yerinde görmek istedik. Geldik arkadaşlarımızın hazırlıklarını gördük. İnşallah Mardin’de bir çok belediyemizi hizmetin adresi olan Saadet Partisi ile tanıştıracağız. Kızıltepe önemsediğimiz güzel bir ilçemiz, Adayımız çok temiz ve donanımlı bir insan. Adaylarımız seçildikleri taktirde parti olarak bütün imkanlarımızı bu yerleşim alanlarının üzerinde yoğunlaştıracağız” şeklinde konuştu.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum