24 Nisan 2009

SP’li Malkoç Mardin’de…

Sadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, partisinin Mardin il teşkilatı ziyareti ardından basın toplantısı düzenledi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifespmal.jpg
Sadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, partisinin Mardin il teşkilatı ziyareti ardından basın toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz 29 Mart 2009 Genel Yerel Seçimler ardından siyasi partilerin taşra teşkilatına dönük denetimleri arttı. Bunlardan biri de Sadet Partisi oldu. Taşradaki partilerini denetlemek üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi gezisine çıkan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, "İl, ilçe ve beldelerdeki teşkilatlarımızı güçlendirmek ve yapacağımız açılımlar hakkında bilgilendirmek için Mardin’deyiz."dedi.
29 Mart yerel seçimlerde Midyat İlçesi’ne bağlı Acırlı Beldesi Belediye Başkanlığına aday olan Hasan Pala’nın kazandığını da basın toplantısında hatırlatan Malkoç, “Burayı hizmet için lokal bölge alanımız olarak tespit ettik. İnşallah Acırlı Beldemize yakışır kalıcı ve güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. 16 Mayıs 2009 tarihinde Sadet Partisi Genel Başkanımız Numan Kurtuluş, Mardin’e gelecek ve seçtiğimiz Acırlı Beldesini hizmet ve atılımlar yönünden pilot bölge olarak ilan edecektir. Bütün hedefimiz kalıcı ve sürekli güzel hizmetleri güzel ülkemizin en ücra köşesine dahi adil ve milli görüş misyonu çerçevesinde ulaştırmaktır. Bu yönde atacağımız ve açacağımız açılımları da vatandaşlarımızla paylaşacağız. Yerel bazda yapacağımız hizmetleri bir sonraki seçime örnek teşkil etmesi için de var gücümüzle çalışacağız.”diye konuştu.

Türkiye’de Kürt sorunu, din ile devlet arasındaki dengeyi sağlamak, ekonomiyi IMF batağından kurtarmak, hukuki ve siyasal alandaki sorunları çözmek, yeni bir anayasa için siyasi partiler dışında Sivil Toplum Örgütlerinden müteşekkil bir komisyon kurarak değiştirmek gibi hedefleri gerçekleştirmek için de çalışacaklarını sözlerine ekleyen Şeref Malkoç, “Bu güne kadar 65 maddesi değişen 82 anayasası adeta kuşa dönmüş durumdadır. Bunun tamamen değiştirilmesi için de ifade ettiğimiz gibi siyasi irade dışında oluşturulacak bir kurulla biran önce değiştirilmesi artık kaçınılmaz hale gelmiştir.”şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum