12 Nisan 2009

Sürgücü Belediye Başkanı Fikri ÖKMEN Göreve Başladı

http://surgucum.googlepages.com/FikriKMEN.jpg
29 Mart Yerel Seçimlerinde DTP den (Demokratik Toplum Partisi) 1002 Oyla Sürgücü Belediye Başkanı seçilen Fikri ÖKMEN Mazbatasını alır almaz göreve başladı.

Sürgücü Belediye Başkanı Fikri ÖKMEN, www.surgucum.com'a yaptığı açıklamada, beldenin büyük sorunlarının bulunduğunu, bunların üstesinden gelinmesi için ellerinden gelen çabayı harcayacaklarını, "Sürgücü halkının 29 Mart yerel seçimlerinde verdikleri çabaya ve fedakarlığa her zaman layık olmak için gece gündüz çalışacaklarını" belirtti. Başkan ÖKMEN, 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi boyunca her zaman halktan gelecek eleştiri ve önerilere açık olacaklarını, şeffaf bir yönetim şeklini benimseyeceklerini belirtti.

Beldedeki temizlik sorunlarının giderilmesi için ilk etapta Belediyeye 10 işçi alınacağını, Sağlık bakanlığından 350.000 TL lik bir ödenek geldiğini, yeni Sağlık Ocağı yapılması için uygun bir arsa bulunduktan sonra Sağlık Ocağının yapımına başlanacağını söyledi.
.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum