12 Haziran 2009

Anadolu Öğretmen Lisesinde Etkinlik Rüzgârı

Son derece yoğun geçen eğitim-öğretim yılının ardından öğrencilerin bir nebze rahatlaması için düzenlenen bahar şenlikleri bir hafta boyunca coşkuyla kutlandı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeaoloa.jpg
Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde düzenlenen kermeste öğrencilerden oluşan küçük tüccarlar hünerlerini konuşturdu. Kermeste elde edilen kar yeni ufuklara yelken açmış küçük beyinler için harcanacak.

Kermesle ilgili olarak bir açıklama yapan Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Esen “Halkımızın ihtiyacı olan “yardımlaşma” amaçlı yapılan bu işin başkalarına da örnek olmasını diliyoruz.”dedi.

Bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen oyunlar arasında en çok ilgi gören mendil kapmaca yarışında çevik olan öğrenciler kazandı. Şenlik boyunca öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirirken halat çekme yarışında ise güçlü bilekler konuştu. Çekişmeli maçlar yarışmanın tadına tat kattı.

Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Esen Bahar şenlikleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ise “Şenlik boyunca sevinenler de oldu üzülenler de. Kazananlar da oldu kaybedenler de. Ama asıl galip dostluk, kardeşlik oldu. Okulun hedefi bu etkinliği gelenekselleştirmek ve sonraki nesillere aktarmak.”diye konuştu.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum