26 Haziran 2009

Bir Hafta İçinde 35 Yangına Müdahale

Havaların ısınması ile birlikte artan yangın olayları Mardin Belediyesine zor anlar yaşattırıyor. Mardin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bir hafta içinde 35 yangına müdahale etti.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdufJat1JiH2XLi8RPqhcClM5NKGSZw-LCeW72BHxIg_3iU-LiGYs2UQKBRou-IfWbRzPJeypVJiTjNLwyRKkzZx-FVCBlOTJrWiyFyV02yPosc3Sp2gWn6KBgNfzXkMBV80EAPWpFOQ/s1600-r/yangin.jpg
Mardin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün Haziran ayı içerisinde; anız, ot yakılması ile ev ve araç yangınları başta olmak üzere son bir hafta içinde 35 yangını söndürmeyi başardı.

Mardin Belediyesi itfaiye Müdürü Mustafa Varol, “Yaz aylarının başlamasıyla yangın sayısında büyük artışlar yaşandığına dikkat çekerek vatandaşlardan yangın olaylarına daha hassas olmalarını istedi.
Mardin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bir hafta içinde 1 ev, 1 araç olmak üzere toplam 35 yangına müdahale ederek, söz konusu yangınları kısa sürede söndürmeyi başardı.

4 araç ve 28 personelle Mardin halkına hizmet ettiklerini söyleyen Mustafa Varol,özellikle piknik alanlarında yakılan ateşin tamamen söndürülmesi, sigara izmaritlerinin yere atılmaması gerektiğini ifade etti.

Mustafa Varol sözlerine şöyle devam etti:

”Halkımızı yangın olaylarına karşı daha duyarlı olmaya çağırıyorum. İsteyen herkese müdürlüğümüze başvurması durumunda yangınla ilgili bilgi ve dökümanları sağlayabiliriz.4 araç ve 28 personelle 24 dört saat halkımızın hizmetindeyiz. İtfaiye ekipleri yine Haziran ayı içerisinde iki intihar vakasına müdahale etti.”
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum